BESTELLEN

Een bestelling plaatsen


Elk cadeautje wordt door Kadotijd op maat gemaakt. Ik werk daarbij het liefst vanuit het originele geboortekaartje of de originele trouwkaart. Op die manier kunnen de kleuren en afbeeldingen zoveel mogelijk afgestemd worden op het origineel.  Het originele kaartje komt met het cadeautje  altijd weer bij je terug. 


Je kunt je bestelling plaatsen door het bestelformulier in te vullen en naar Kadotijd te sturen samen met het geboorte-/huwelijkskaartje.

Natuurlijk mag je het ook persoonlijk bij me in de brievenbus doen. 


Levering en prijs van jouw cadeautje

 

Kadotijd heeft geen vaste leveringstermijn. Deze is namelijk sterk afhankelijk van de aard van jouw bestelling en de werkvoorraad.  Na ontvangst van jouw bestelformulier krijg je van Kadotijd een bestellingsbevestiging

 met een geschatte leveringstermijn die ik zoveel mogelijk probeer te matchen met jouw wensen. 


De prijzen voor de meest gekozen cadeautjes vind je terug op de prijslijst. Voor andere cadeautjes of bijzondere wensen ontvang je vooraf een prijsopgave . 


Het cadeautje kan na afspraak worden opgehaald of per post  naar je worden verzonden. 


Afrekenen

 

Als jouw cadeautje (bijna) klaar is, ontvang je een foto van het eindresultaat samen met een factuur. Deze factuur kan je met een bankoverschrijving voldoen. Een  Tikkie of QR-betaalcode voor het betaalgemak kan natuurlijk ook.

Kom jij je cadeautje ophalen? Dan is contant afrekenen mogelijk. (Graag in dat geval gepast betalen.)